Arxiu mensual 28 de juny de 2014

PerGrup Maig

Rubí 28-06-2014

La Colla Xiroia i la Colla Maig van participar al concurs de Rubí 2014 a la Rambla del Ferrocarril, com que era un concurs lliure vam gaudir tot ballant en aquest esdeveniment nocturn.

PerGrup Maig

Tibidabo 22-06-2014 (Dia universal de la Sardana)

Ahir diumenge es va celebrar a tot el mon el dia universal de la sardana, interpretant-se a totes les ballades de sardanes fetes a Catalunya i als Casals Catalans d’arreu del mon la sardana FLOR DE NEU del mestre Lluís Lloansí, de qui es commemora el centenari del naixement.

Tibidabol1 Tibidabol2 Tibidabol3

 

 

 

 

 

 

Fotos: Enric Capdevila.

Per veure tot el reportatge podeu fer-ho a la galeria d’imatges i al facebook de la colla Xàldiga

PerGrup Maig

Galeria de fotografies de Sant Llorenç d’Hortons

St.Vicenç Hortonsl1 St.Vicenç Hortonsl2 St.Vicenç Hortonsl3 St.Vicenç Hortonsl4 St.Vicenç Hortonsl5 St.Vicenç Hortonsl6 St.Vicenç Hortonsl7 St.Vicenç Hortonsl8 St.Vicenç Hortonsl9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotos: Enric Capdevila

PerGrup Maig

Sant Llorenç d’Hortons 21-06-2014

Dissabte 21 de juny, la nostra colla Xàldiga, va fer una exhibició en l’Aplec de Sant Vicenç d’Hortons. Tant els organitzadors de l’aplec, com els sardanistes en general, ens van felicitar per la ballada. Aquí en teniu una petita mostra.

Fotos: Enric Capdevila

Si voleu veure mes fotos podeu fer-ho al Facebook de la colla Xàldiga.

PerGrup Maig

Cardedeu 15-06-2014

La Colla Dansaires de Maig va participar al concurs de Cardedeu vàlid per la fase de grups del Campionat de Catalunya en categoria veterana i el resultat va ser de dos 4rts.

PerGrup Maig

Palamós 14-06-2014

La Colla Xàldiga va participar a la Semifinal de Punts lliures del Campionat de Catalunya 2014, celebrada a Palamós el 14 de juny de 2014. Les sardanes escollides foren “Al·legoria” de Josep Maria Albertí i “Aura del Tura” de Conrad Saló, i interpretades per la Cobla Amoga.

El resultat va ser una ballada exitosa amb un primer unànim a les dues sardanes, aquí teniu els dos vídeos:

PerGrup Maig

Castell de Montjuïc 01-06-2014

Exhibició de les colles Maig, Xàldiga i Xiroia conjuntament amb esbarts al Castell de Montjuïc el passat 1 de juny, en un acte organitzat per Adifolk.

Fotos:Enric Capdevila

Per veure el reportatge complert, cliqueu aquí.