Arxiu anual 22 de desembre de 2014

PerGrup Maig

Final Punts Lliures BCN 30-11-2014

La Colla Xàldiga va participar a la Final del Campionat de Catalunya en la modalitat de Punts lliures celebrat a Barcelona el 30 de novembre de 2014 amb un resultat ben ajustat amb la primera classificada, a tan sols 0,2 dècimes. La segona posició va tenir un regust de primer, que de segur l’any que ve hi tornarà a lluitar. Ho van celebrar amb un dinar  a La Lira tots junts.

La Colla Xiroia per la seva banda va oferir unes sardanes molt alegres i es va classificar en una tercera posició molt digna. La infantil del grup té noves incorporacions que amb l’esforç i el treball ajudaran a millorar posicions.

PerGrup Maig

Valls 16-11-2014

El diumenge 16 de novembre de 2014 es va celebrar el 43è Concurs de Colles Sardanistes de Valls i va comptar amb la participació de la Colla Xiroia que va fer un 2n de colles lliures, la Colla Xàldiga va fer un 2n i la Colla Maig un 5è, ambdues a la categoria gran lliures. La Colla Dansaires de Maig va fer un 9 de categoria veterana. Després vam celebrar un dinar a la seu de la Unió d’Anelles de la Flama totes les colles del grup. Valls, doncs, tanca el calendari sardanista de competició en categoria de lluïment.

Per veure tot el reportatge cliqueu aquí

PerGrup Maig

Girona 01-11-2014

El passat 1 de novembre, Diada de Tots Sants, Girona va acollir la final del Campionat de Catalunya final A, i la Colla Xàldiga va quedar en 3r lloc a la primera i tercera sardana i 2n lloc  a la segona. La classificació final de campionat ha estat un 3r lloc a només 0,5 punts de la segona classificada, Tarragona Dansa.

El concurs gironí també era vàlid pel campionat de Catalunya infantil, la Colla Xiroia va quedar 6a i per això no s’ha pogut classificar per la final infantil que se celebrarà a Valls el 19 de novembre.

Per la seva banda, la Colla Dansaires de Maig va participar també del concurs com a colla lliure.

Per veure tot el reportatge cliqueu aquí.

PerGrup Maig

Banyoles 19-10-2014

La Colla Dansaires de Maig va participar al Concurs de Colles Sardanistes celebrat a Banyoles el 19 d’octubre de 2014, el resultat va ser força bo ja que els veterans van quedar 5/9 colles. Felicitats pel resultat.

PerGrup Maig

Terrassa 19-10-2014

La Colla Xàldiga va participar al Concurs de Colles de Terrassa el passat 19 d’octubre de 2014, puntuable pel Campionat de Catalunya Final A. El resultat va ser fantàstic un 2n lloc a les tres sardanes.
Per altra banda, a la colla gran la va acompanyar la Colla Xiroia que va fer un 1r empatat.

Enhorabona a les dues colles per aquests magnífics resultats!

PerGrup Maig

El Vendrell 12-10-2014

La Colla Dansaires de Maig va participar al Concurs de Colles Sardanistes del Vendrell, vàlid pel Campionat de Catalunya categoria Veterans Final B i el resultat va ser de dos quarts.

PerGrup Maig

Manlleu 12-10-2014

La Colla Xiroia va participar al Concurs de Colles Sardanistes de Manlleu el passat 12 d’octubre de 2014.

PerGrup Maig

Cornellà de Llobregat 05-10-2014

El passat 5 d’octubre es va celebrar el 36è Concurs de Colles Sardanistes de Cornellà de Llobregat. El concurs era vàlid pel campionat de Catalunya en categoria veterans, on hi participa la Colla Dansaires de Maig que va fer un 3r ben digne.

D’altra banda, el campionat infantil de Catalunya també tingué cita aquell dia, i la nostra infantil la Colla Xiroia va poder participar en aquesta ocasió amb un 6è lloc, però l’important és participar. La Colla Xàldiga, amb 5 parelles, va fer un 2n lloc en la categoria de grans lliures.

PerGrup Maig

Sitges 28-09-2014

El passat diumenge 28 de setembre de 2014 es va celebrar el Concurs de Colles Sardanistes de Sitges i va comptar amb la participació de la Xiroia, la Maig i Dansaires de Maig, totes elles amb molts bons resultats. El concurs es va desenvolupar a un pavelló a causa de la intensa pluja que va caure a la capital garrafina.

Per veure tot el reportatge cliqueu aquí

PerGrup Maig

Palau de la Generalitat: Concert de carilló 24-09-2014

La Colla Xàldiga va realitzar una exhibició de dues sardanes de lluïment i una de punts lliures durant el concert de carilló que cada any se celebra al Palau de la Generalitat de Catalunya en motiu de la Festivitat de la Mercè el passat 24 de setembre de 2014 i que enguany l’esdeveniment s’emmarcava dins dels actes de Barcelona, Capital de la Sardana 2014 ja que la temàtica del concert eren sardanes populars.

El concert anà a càrrec de la carillonista titular, n’Anna Maria Reverté. La intèrpret oferí títols de sardanes tan conegudes com ‘La sardana de les monges’, d’Enric Morera; ‘El saltiró de la cardina’ d’en Vicenç Bou, ‘Per tu ploro’ d’en Pep Ventura o ‘El cavaller enamorat’, d’en Joan Manén.

Per veure un reportatge més ampli, cliqueu aquí.