Arxiu mensual 16 de setembre de 2013

PerGrup Maig

Torroella de Montgrí 15-09-2013

La Colla Xàldiga va participar com a colla lliure al 28è concurs de colles sardanistes de Torroella de Montgrí i va classificar-se en 1r lloc. Completa el podi Montseny i Amistat.
La Cobla Principal de l’Escala, Foment del Montgrí i Principal de Cassà van interpretar “A la Bisbal, aplec d’argent” de Francesc Cassú i “El golfet” de Ricard Viladesau.

PerGrup Maig

Lloret de Mar 15-09-2013

El diumenge 15 de setembre de 2013 es va celebrar el 44è concurs de colles sardanistes de Lloret de Mar (la Selva) a partir de les 18h a la plaça Pere Torrent.
El grup Sardanista Maig hi va participar al concurs de colles lliures amb les dues colles grans, la Xàldiga i la Maig. Les sardanes interpretades van ser “Tres violes” de David Estañol i “50 anys” de Pitu Chamorro.
Els resultats van ser que la colla Xàldiga va quedar en 1r lloc, seguida de la colla Maig que va obtenir el 2n lloc. Van tancar la taula Antaviana i Amistat.
Per altra banda la colla Xàldiga va oferir una sardana de punts lliures mentre la resta de colles ballaven al voltant la germanor “Batman, quin temps fa?” de Gerard Pastor.

PerGrup Maig

Tàrrega 08-09-2013

El diumenge 8 de setembre de 2013 es va celebrar el 29è concurs de colles sardanistes de la ciutat de Tàrrega vàlid pel Territorial de la Terra Ferma i colles lliures.

La Colla Xàldiga hi va participar i va oferir una magnífica ballada que li va atorgar el 1r lloc de les colles grans dels 9 llocs possibles. També va competir a la sardana de punts lliures on va classificar-se en 3r lloc.