Arxiu mensual 30 de juny de 2013

PerGrup Maig

Reus 30-06-2013

El diumenge 30 de juny de 2013 es va celebrar el concurs de Reus (Baix Camp), vàlid per la fase de repesca del Campionat de Catalunya Grans, Territorial Comarques Tarragonines i colles lliures.

A la fase de repesca s’hi han classificat les 3 millors colles després de les finalistes de la fase prèvia que es van celebrar a Lleida i Palamós. Les colles que han accedit directes a la Final A són Mare Nostrum, Violetes del Bosc, Tarragona Dansa i Mirant al Cel.

Ja al concurs de Reus la colla Xàldiga va obtenir el 2n lloc dels 5 possibles, superada només per la cassanenca Mans Amigues i seguits d’Encís, Continuïtat del Montgrí i Blanca Espurna.


PerGrup Maig

Palamós 15-06-2013

El dissabte 15 de juny de 2013 Palamós(Baix Empordà) va acollir el seu concurs de colles sardanistes vàlid per la fase prèvia del Campionat de Catalunya Gran Grup A i B, Comarcal de Girona i colles lliures.

Pel que fa al campionat gran grup A la colla Xàldiga va obtenir el 4rt lloc darrere de Mare Nostrum, Tarragona Dansa i Mans Amigues. Tanca la taula Blanca Espurna, Dolç Infern i Estol-Espígol.

També va oferir una sardana de punts lliures.

PerGrup Maig

BCN – Poblenou 02-06-2013

El diumenge 2 de juny de 2013 es va celebrar el 25è concurs de colles sardanistes del barri del Poblenou de Barcelona organitzat per l’Associació de Comissions de Festes del Poblenou.

Va ser vàlid pel Campionat de Catalunya Veterà, Territorial de Barcelona Ciutat i colles lliures.

Era la 3a jornada del Territorial de BCN Ciutat i les 4 colles del Grup Sardanista Maig que hi competeixen hi van fer un bon paper. La Xamosa obté el 1r lloc als alevins, la Maig el 2n dels grans, la Xàldiga el 4rt dels grans i Dansaires de Maig el 1.5 empatat dels veterans.

La colla Dansaires de Maig també competia al campionat de Catalunya veterà on va classificar-se en últim lloc.
La sardana revessa va ser resolta correctament per les colles Maig i Dansaires de Maig.

A la sardana de germanor s’estrenà la sardana “Somnis de colors” d’Alfred Abad dedicada a la Montserrat Muñoz en motiu del seu 65è aniversari. Dedicada de part de l’Enric Capdevila, el seu marit i company de tasca sardanista des de fa 40 anys a les colles del grup Maig.