Arxiu mensual 26 de maig de 2013

PerGrup Maig

Mataró 26-05-2013

El diumenge 26 de maig de 2013 se celebrà el concurs de Mataró a la plaça Santa Anna. Vàlid pel Campionat Territorial de Barcelona Ciutat i colles lliures.

El Grup Sardanista Maig va participar en aquesta 2a jornada del Territorial de BCN Ciutat amb 4 colles: Xamosa obté el 1r als alevins, Xàldiga i Maig es reparteixen 3r i 4t lloc als grans i Dansaires de Maig obté el 1r lloc als veterans.
La sardana revessa va ser resolta correctament per la Maig, Dansaires de Maig i Xàldiga.


PerGrup Maig

Lleida 12-05-2013

El diumenge 13 de maig de 2013 Lleida (Segrià) va acollir el concurs de colles sardanistes vàlid pel Campionat de Catalunya Gran i Terra Ferma.

El Grup Sardanista Maig hi va participar amb les colles Xamosa als alevins lliures i la Xàldiga al campionat nacional.

La colla Xàldiga va estrenar-se en la categoria gran després que fins la temporada 2012 competia als juvenils i ho va fer amb un 4r lloc dels 7 en joc.
També va resoldre correctament la sardana revessa i va competir a la sardana de punts lliures on va obtenir el 3r lloc de 5.
Un bon inici de temporada i una reestrena de les faldilles i faixes originals de 1993, any en què es fundà la colla.

 

PerGrup Maig

Figueres 05-05-2013

El mateix dia del concurs de Ripoll se celebra el de Figueres, vàlid pel Territorial de Comarques Gironines i colles lliures.

La colla Xàldiga hi va participar com a colla lliure i va obtenir el 1r lloc. També va competir a la modalitat de punts lliures contra Continuïtat del Montgrí i va obtenir el 2n lloc.

PerGrup Maig

Ripoll 05-05-2013

El diumenge 5 de maig de 2013 es va celebrar a la Plaça Sant Eudald de Ripoll el concurs de colles sardanistes vàlid per Territorial Comarques Gironines i colles lliures.

El Grup Sardanista Maig hi va participar amb dues colles lliures, la Xàldiga als grans i Dansaires de Maig als veterans.
La colla gran va obtenir el 1r lloc i la veterana el 5è lloc i la revessa.


PerGrup Maig

Òdena 01-05-2013

Òdena va acollir el tradicional concurs de colles sardanistes vàlid pel Campionat Territorial de Barcelona Ciutat, Territorial Comarques Barcelonines i colles lliures.

El Grup Sardanista Maig es va estrenar en aquesta 1a jornada del campionat Territorial de Barcelona Ciutat amb dues colles grans: Maig i Xàldiga, Xamosa als alevins i Dansaires de Maig als veterans.

Pel que fa als resultats la Xamosa obté el 1r lloc, la Xàldiga el 2,5 empatat amb Horitzó, la Maig el 4rt grans i Dansaires de Maig el 1r.
A més a més la Maig i Dansaires de Maig van resoldre correctament la sardana revessa.