Arxiu mensual 18 de març de 2013

Granollers 17-03-2013

El diumenge 17 de març es va celebrar el concurs de Granollers, vàlid pel campionat de colles lliures que dóna l’inici de la temporada de competició.

El Grup Sardanista Maig hi va participar amb 4 colles: la Xamosa als alevins, Maig i Xàldiga als grans i Dansaires de Maig als veterans.

Pel que fa als resultats la Xamosa obté el 2n lloc, la Maig el 6è i la Xàldiga el 9è. Per la seva banda Dansaires de Maig obté el 10è lloc. Cal destacar que la Xàldiga s’estrenava en aquest concurs en la categoria gran ja que fins la temporada 2012 competia als juvenils.
La sardana revessa va ser resolta correctament per la Maig, la Xàldiga i Dansaires de Maig.


Sardana Universal-Arenys de Munt (Capital de la Sardana 2013)

Ahir dissabte 16 de març, en els actes de la proclamació de Capital de la Sardana 2013 a Arenys de Munt, la nostra colla Xàldiga va tornar a fer la “volada” . Dins els actes d’inici de la Capitalitat de la Sardana a Arenys de Munt va participar en l’espectacle muntat especialment per aquest acte ballant una sardana aèria de la que podem veure unes imatges.

Fotos Enric Capdevila

Podeu veure mes fotos a la Galeria i al Facebook

Sopar temporada 2012 (2 de març de 2013)

Com cada any a principi de temporada, el GRUP SARDANISTA MAIG, fa el sopar de cloenda de la temporada passada. Enguany s’ha fet en el restaurant Ca la Roser amb 138 persones entre components de les quatre colles de competició i simpatitzants.
l’acte com en altres ocasions ha contat d’un sopar, repartiment de trofeus i recordatoris de la temporada anterior i ball.

Si voleu veure més fotos podeu al facebook