El Vendrell 13-10-2019

El Vendrell 13-10-2019

El diumenge 13 d’octubre de 2019 es va celebrar a partir de les 17:30 de la tarda el 47è concurs de colles sardanistes del Vendrell, organitzat per la Colla Dansaires del Penedès, a la plaça del Mercat, tot un clàssic.
Era vàlid per al Campionat de Catalunya en les categories infantil i juvenil.

La colla Maig va competir al juvenil i va presentar una rotllana molt ferma que li va donar els resultats esperats. En totes dues sardanes de lluïment, “L’Èrik i l’Alba de Castellfollit” de Marc Timón i “Del Penedès al món” d’Eduard Sendra, la nostra colla va obtenir el 1r lloc que l’ha catapultat a la primera posició de Catalunya de lluïment. Tan sols un punt la separa de la segona classificada provisionalment la Nova Tarragona Dansa. Els dansaires van fer un bot d’alegria quan van escoltar les classificacions del jurat. Ara queda el més difícil, la recta final per aconseguir el títol de campions juvenils, aconseguit la temporada 2012 per la Xàldiga.

També és un clàssic que el nostre revessaire, en Pere Hernández, resolgui la sardana revessa i en aquesta ocasió només la van treure dues colles. Segueix doncs, imbatible també en la modalitat de revesses per colla.

La sardana de germanor va ser ballada aleatòriament com cada colla va voler, sense unir totes les colles en rotllanes concèntriques. Nosaltres vam convidar als pares que s’hi afegissin. A més, un DJ va animar l’acte amb músiques pel jovent. La Cobla Reus Jove va ser l’encarregada de les sardanes pel públic.

La propera jornada d’aquest campionat serà la Final que acollirà Valls el proper diumenge 3 de novembre a la plaça del Pati, 11:30h.

Classificacions 2019 a El Vendrell

Parcials Campionat Infantil i Juvenil 2019 a El Vendrell

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta