Ceret 20-07-2019

Ceret 20-07-2019

Els dies 19, 20 i 21 de juliol de 2019 es va celebrar el 62è Festival de Sardanes de Ceret (Rosselló). Un any més el Grup Sardanista Maig ens hi vàrem desplaçar per participar d’aquesta festa organitzada pel Foment de la Sardana.
Enguany ho vam fer amb 4 anelles al campionat de colles lliures: Xamosa als alevins, Maig als juvenils, Xàldiga als grans i Dansaires de Maig als veterans.

Divendres al vespre es va celebrar una ballada de sardanes amb la Cobla Mil·lenària. Dissabte a la tarda també hi va haver una ballada a càrrec de la Cobla La Principal del Llobregat a la plaça Picasso. A continuació ens vam dirigir a les escoles per canviar-nos i un cop llestos cap a fer el galop pels carrers.

La plaça de la Llibertat va ser l’emplaçament on es va celebrar el 62è concurs de colles sardanistes a partir de les 22h. Les sardanes de lluïment van ser “Sabadellenca” de Fèlix Martínez Comín, “Quan tot quedi lluny” d’Enric Ortí, “En Pere de Santa Maria” de Galdric Vicens, “Elegida” de Roland Besson i “Les campanes de Crespià” de Manel Saderra i Puigferrer.
Pel que fa als resultats: alevins 1r Xamosa, juvenils 1r Maig, grans 3r Xàldiga i veterans 3r Dansaires de Maig.
La sardana revessa va ser resolta correctament per les colles Maig i Dansaires de Maig.
La sardana de germanor interpretada per la Cobla Principal del Llobregat va ser “Et recordarem sempre” de Manel Saderra, dedicada al traspassat germà de Josep Vidalou, president del Foment.

Classificacions 2019 a Ceret

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta