Cloenda Territorial Barcelona Ciutat 2018 – 09-02-2019

Cloenda Territorial Barcelona Ciutat 2018 – 09-02-2019

El dissabte 9 de febrer de 2019 es va celebrar la cloenda del Campionat Territorial de Barcelona Ciutat i Comarques Barcelonines al Casinet d’Hostafrancs de Barcelona.
La vetllada va començar amb un concert de sardanes i música per a cobla a càrrec de la local Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona. Entre d’altres obres de Marc Timón, Joaquim Serra o Francesc Cassú. També es va interpretar la sardana “A la meva mare” de Josep Clavé, exdansaire de la colla Maig, composició que feia 20 anys dedicava a la seva mare, Montserrat Bullich.

A continuació es va desenvolupar l’entrega de trofeus que va comptar amb la presència del Sr. Francesc Fabregat, director de l’Institut de Cultura Popular de Barcelona; sra. Núria Escudé, presidenta de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya; sr. David Jané, president de Colles Sardanistes de Barcelona, sr. Àlex Coca, president del Territorial Comarques Barcelonines.

Pel que fa al Grup Sardanista Maig van ser guardonades les colles participants al Territorial de Barcelona Ciutat. A la modalitat de lluïment 1r lloc de la Xamosa als alevins, 1r lloc de la Maig als juvenils, 3r lloc de la Xàldiga als grans i als veterans 2n lloc de Dansaires de Maig. Pel que fa a la modalitat de revesses 1r lloc de la Maig als juvenils, 2n lloc de Xamosa als grans, 3,5 lloc de la Xàldiga als grans i 2n lloc de Dansaires de Maig.

Acte seguit es va celebrar el sopar a peu dret que com sempre va comptar amb unes excel·lents elaboracions. El menjar va donar pas al concurs de balls de saló que va comptar amb 12 parelles participants. Després es va iniciar el ball de festa per a tothom interpretat pel cantant Marc Argabell que va fer omplir la pista de gom a gom. Un acte que va servir per demostrar que les colles sardanistes saben ballar més enllà de la sardana i que sabem passar-ho bé.

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta