BCN – Poblenou 20-05-2018

BCN – Poblenou 20-05-2018

El diumenge 20 de maig de 2018 es va celebrar el 30è Concurs de Colles Sardanistes als Jardins Doctor Trueta del barri del Poblenou de Barcelona i organitzat per la Comissió de Festes.

Cal destacar que era la 2a jornada del Campionat Territorial de Barcelona Ciutat i el Grup Sardanista Maig hi va competir amb 4 colles, la Xamosa als alevins, la Maig als juvenils, la Xàldiga als grans i Dansaires de Maig als veterans.

La Cobla Ciutat de Terrassa va ser l’encarregada de la part musical. També s’estrenaven en aquest concurs les colles infantils del Campionat de Catalunya.
La 1a sardana de lluïment va ser “Cosins germans” d’Antoni Mas i Bou, vàlida pel Campionat de Catalunya i pels veterans del territorial. La 2a sardana ballada pels alevins, juvenils i grans del territorial va ser “La plaça de Banyoles” d’Agapit Torrent. La 3a sardana, novament vàlida pels infantils i veterans va ser “Només un instant” de Lluís Alcalà. La 4a sardana de lluïment va ser “Roses del Brull” de Joaquim Serra, vàlida pels alevins, juvenils i grans del territorial de BCN Ciutat.

El resultats van ser: alevins 1r Xamosa, juvenils 1r Maig, grans 3r Xàldiga i veterans 1r lloc de Dansaires de Maig en lloc de la Bella Roure a causa que aquesta va cometre una falla de repartiment i per tant va ser penalitzada.
La sardana revessa va ser resolta correctament per la colla Dansaires de Maig i mal repartida per la colla Xàldiga.
Afegim que aquest concurs va ser la cloenda del curset de sardana esportiva per a infants que s’ha celebrat des de febrer a la SCE La Lira, seu del Grup Maig, fins a finals d’abril. Una fita molt important, veure i participar d’un concurs de competició on demostrar tot allò après fins al moment i sobretot passar-ho bé, aprendre valors, fer amics i ballar sardanes.
Esperem de totes que tingui continuïtat, si teniu un fill de 4 a 12 anys i voleu provar el que fem us animem a venir a veure’ns un dissabte. Interessats premeu a la pestanya “Contacta” de la part superior.

Pel que fa al Campionat de Catalunya Infantil el resultat va ser unànim: 1r NINS, 2n Petits Tarragona Dansa 3r Guspira.

La propera jornada del Campionat Territorial de Barcelona Ciutat serà el proper 2 de juny a Arenys de Munt (Maresme) i la 2a jornada del campionat de Catalunya infantil serà a Constantí el 10 de juny.

Vegeu també:
Classificacions 2018 a Barcelona-Poblenou

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta