Sabadell 13-05-2018

Sabadell 13-05-2018

El diumenge 13 de maig de 2018 a les 18h es va celebrar el 16è Concurs de colles sardanistes de Sabadell (Vallès Occidental) al pavelló de Cal Balsach, vàlid per la fase inicial del Campionat de Catalunya Veterà i pel Territorial de Comarques Barcelonines. A causa de la previsió de pluja no es va poder celebrar a la plaça de Sant Roc.

Un total de 13 colles van participar en aquesta jornada que va desenvolupar-se en dues sardanes de lluïment interpretades per la Cobla Marinada, la primera “El Social, 125 anys” de Jordi Molina i la segona “Agost a Calella” d’Eduard Martí Teixidó, ambdues vàlides pels dos campionats.
Pel que fa al Campionat de Catalunya, la Colla Dansaires de Maig va obtenir el lloc 8è empatat amb la colla Sempre Laietans, i assegura una competició renyida també a les primeres posicions.

Com al campionat gran, les dues primeres colles classificades accediran després d’aquesta fase directament a la Final A veterana, les dues últimes a la Final B i la resta hauran de passar per la Fase de Repesca.

La classificació general de la categoria veterana l’encapçala al 1r Sabadell, 2n Claror de Goges, 3r Ressò, 4t Bella Roure, 5è Toc de Dansa, 6è Llaç d’Amistat, 7è Aires Gironins, 8è Dansaires de Maig i 8è Sempre Laietans.

La propera jornada i última de la fase inicial serà a Perpinyà el proper 1 de juliol. Recordem que aquest concurs va ser aplaçat en motiu de la manifestació convocada en defensa de la llibertat dels presos polítics de Catalunya i l’organització el traslladà de data.

Vegeu també:
Classificacions 2018 a Sabadell
Parcials Campionat Veterà 2018 a Sabadell

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta