Cloenda Territorial BCN Ciutat Temporada 2017 (03-02-2018)

El Casinet d’Hostafrancs de Barcelona va acollir el dissabte 3 de febrer de 2018 la cloenda de Campionat Territorial de Barcelona Ciutat i del Campionat de Comarques Barcelonines de la temporada 2017.

Primer de tot la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona va oferir un concert de música de cobla. Els parlaments de les autoritats presents a l’acte foren de David Jané, president de la Federació Colles Sardanistes de Barcelona; Àlex Coca, president de la Federació de Colles Sardanistes de Barcelona Comarques i Núria Escudé, presidenta de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya.

A continuació es va realitzar l’entrega de trofeus. Les colles del Grup Sardanista Maig participen al Territorial de Barcelona Ciutat, la Xiroia va recollir el 1r lloc dels infantils, la Xàldiga el 3r dels grans i la Dansaires de Maig el 2n de veterans. La Maig va obtenir un record com a colla lliure.

Acte seguit es va celebrar el sopar pica-pica a peu dret amb tots els assistents. Després es va desenvolupar el tradicional concurs de balls de saló. Un total de 10 parelles hi van concursar i els guanyadors foren en Gerard i l’Eva del Grup Maig. Una bona vetllada per compartir amb amics i coneguts del món competitiu.

Deixa un comentari

 

 

 

Pots fer servir aquests HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>