Som Cultura Popular 27-01-2018

Som Cultura Popular 27-01-2018

El Grup Sardanista Maig va participar a la segona edició del Fòrum Som Cultura Popular que es va celebrar al barri de Sant Andreu de Palomar de Barcelona del 25 al 28 de gener de 2018.
La contribució de la nostra entitat es va centrar en un taller de sardanes i la participació a la ballada de sardanes oferta per la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona a la plaça de Can Fabra, on a part d’entrenar va servir per donar-nos a conèixer.

El fòrum Som Cultura Popular tanca la seva segona edició amb una participació de 16.000 persones, tres mil més que fa dos anys, i un centenar d’entitats implicades. La mostra s’ha celebrat amb l’impuls de l’Ajuntament de Barcelona, diversos departaments de la Generalitat, i el conjunt d’associacions que han organitzat diverses activitats per un públic de totes les edats d’entre les quals destaca la Confederació Sardanista de Catalunya, n’és exemple la xerrada de l’iniciativa “Revesses.cat”.
Els convocants s’han mostrat especialment satisfets amb el resultats obtinguts, i confien mantenir la trobada cada dos anys.

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta