Valls 05-11-2017

Valls 05-11-2017

La plaça del Pati de Valls va acollir el diumenge 5 de novembre de 2017 la final del Campionat de Catalunya a les categories Aleví, Infantil i Juvenil organitzada per la Unió Anelles de la Flama.

El Grup Sardanista Maig hi va participar amb la Colla Xiroia a la Final Infantil, juntament amb la Colla Xàldiga a la categoria gran de colles lliures.
El concurs es va dividir en dos parts. A la primera van prendre part les colles lliures, es va fer el galop d’entrada i quatre sardanes de lluïment. La Colla Xàldiga va classificar-se en 1r lloc.
Les peces van ser “Esclat de Sant Roc” de Jeroni Velasco (Galop), “Trenta i cinquanta a Bellvitge” de Joan Jordi Beumala, “Porta-la amb tu” d’Olivier Marquès, “Tossa, paradís blau” de Lluís Pujals i “50 anys amb el músic solitari” de Jordi Paulí.

A la segona part i després de la revessa es va fer la presentació de les colles finalistes amb el “Galop olímpic” Joan Lluís Moraleda. A continuació van ballar les sardanes vàlides per la Final: “Cant a la lluna” de Ferran Carballido i “Quan els àngels et ploren” d’Olivier Marquès.
La Colla Xiroia va obtenir el 2n lloc a les dues.
La Cobla Contemporània, encarregada de la part musical, va interpretar de germanor el “SardaPoquet” deJeroni Velasco.


Els resultats de la Final van ser:
Alevins
1r Xerinola (Tarragona)
2n Trapelles (Sabadell)

Infantils
1r Il·lusions (Cassà de la Selva)
2n Xiroia (Barcelona)
3r NINS (Banyoles)

Juvenils
1r Montseny (Vic)
2n Estel de les Gavarres (Cassà de la Selva)
3r Nova Tarragona Dansa (Tarragona)

Vegeu també:
Classificacions 2017 a Valls
Parcials Campionat Infantil 2017 a Valls
Vídeo: 2a sardana Colla Xiroia

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta