Bases del concurs de fotografia

Bases del concurs de fotografia

El Grup Sardanista Maig torna a tenir en marxa el Concurs de Fotografia. Les fotografies han de ser fetes entre l’1 de gener al 31 de desembre del 2010 però poden ser entregades fins al 5 de gener.

COM PARTICIPAR-HI:

Totes les fotografies s’hauran d’enviar a l’adreça de correu concurs-maig@hotmail.com. Aquest correu serà obert per una persona totalment externa a l’entitat. Aquesta persona reenviarà les fotografies a un altre correu que tindrem la Roser i la Sandra. D’aquesta manera, no sabrem de qui són les fotografies. Serà més neutre.

Juntament amb aquestes ens haureu d’indicar:

* qui sou (nom i cognoms)

* a quina categoria l’heu classificada

* posar-hi un títol (el que vosaltres creieu que descriu millor la imatge representada)

* i un únic pseudònim (el qual utilitzareu cada cop que ens feu arribar alguna fotografia).

El concurs consta de tres categories (sempre dins del Grup Maig).

–    Fotografia instantània: Podeu enviar qualsevol fotografia feta d’una manera espontània, és a dir, feta sense premeditació. A vegades estem parlant amb algú, estem contemplant una escena, estem en un altre món… i de sobte alguna cosa ens sorprèn i capta la nostra atenció; és en aquest moment en què hem d’agafar la càmera i retratar allò que ens ha captivat.

–    Fotografia del Concurs: Aquesta categoria no se centra només en fotografies que plasmin la imatge d’una colla ballant; sinó que podeu anar més enllà i retratar el vestuari que us sorprengui d’alguna colla, les mans agafades d’una parella, unes espardenyes. Queden incloses totes aquelles fotografies fetes durant el Concurs. Heu de ser originals, i tot i donar-vos alguna idea, volem que sigueu vosaltres els que ens sorpreneu.

–    Fotografia d’alguna sortida: Aquesta categoria és molt extensa ja que hi podeu incloure qualsevol fotografia d’alguna sortida, activitat, festa, sopar/dinar, concurs, audició/aplec, trobada amb la colla, cursets de sardanes… Heu de tenir en compte, però, que qualsevol de les activitats esmentades i d’altres que vulgueu afegir han d’estar relacionades amb les sardanes.

Et pots descarregar les Bases del concurs.

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

1 comentari fins ara

ToniPublicat al9:34 am - nov. 22, 2010

Bones!

Dins de l’apartat “fotografies de concurs” segons les bases hi “queden incloses totes aquelles fotografies fetes durant el Concurs”. El canvi de vestuari, el cafè previ a l’arribada a plaça, etc… entren dins d’aquesta categoria??

Escric els dubtes aquí a la web i així potser responen a més gent que pugui tenir dubtes similars, no?

Apa, merci i fins aviat!

Deixeu una resposta