Vic 08-07-2017

Vic 08-07-2017

El dissabte 8 de juliol de 2017, a partir de les 10 del vespre, es va celebrar el 92è Concurs de Colles Sardanistes de la ciutat de Vic.
Aquest concurs fou vàlid per la Repesca de colles Grans del Campionat de Catalunya i la Colla Xàldiga hi competí amb quatre formacions més d’arreu del Principat.

Després del galop d’entrada s’interpretà la sardana revessa que fou resolta correctament per les dues colles del Grup Sardanista Maig que van competir en aquest concurs, la Xàldiga i la Dansaires de Maig.

A continuació es van interpretar les sardanes de lluïment, les vàlides per la Repesca Gran foren: “Ningú com tu” de Ferran Carballido, “El cant mil·lenari” de Martí de Joan i “Ningú és profeta a la seva terra” de Marc Timón. Composicions amb molta interpretació i que van servir perquè la nostra colla, la Xàldiga, es classifiqués en 1r lloc unànim, és a dir, tots els jurats van puntuar-la en primer lloc davant de Riallera, Mirant al Cel, Encís i Conti 2000 en aquest ordre a la classificació final del concurs.

La Colla Dansaires de Maig va participar al concurs com a colla lliure.

La següent jornada de la Repesca Gran serà a Vilanova i la Geltrú el proper 15 de juliol.


Vegeu també:
Parcials Campionat Gran – Repesca 2017 a Vic
Vídeo 3a sardana a Vic 2017

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta