Mataró 28-05-2017

Mataró 28-05-2017

El diumenge 28 de maig de tingué lloc el 32è Concurs de Colles Sardanistes de la Ciutat de Mataró (Maresme) a la plaça Santa Anna a partir de les 11.30 del matí i organitzat per la Colla Sardanista Repuntejant.

Aquesta competició era la tercera jornada del Campionat Territorial de Barcelona Ciutat i el Grup Sardanista Maig hi va participar amb les tres colles: la Xiroia, la Xàldiga i Dansaires de Maig.

La Cobla Iluro va iniciar la part musical amb el galop d’entrada i la sardana revessa que va ser resolta correctament per les colles Xàldiga i Dansaires de Maig. Acte seguit, les quatre sardanes de lluïment.


La primera i la tercera van ser ballades per les colles infantils i veteranes. Als veterans la Colla Dansaires de Maig va obtenir el 2n lloc i als infantils la Colla Xiroia obtingué el 1r lloc. Les sardanes interpretades per les veteranes/infantils foren “Cercant el so de la sardana” de Maria Mercè Navarro i “Sant Pere de Casseres” de Carles Santiago.

La segona i quarta van ser puntuables per les colles grans i la juvenil. A la categoria gran en ambdues la Colla Xàldiga es va classificar en 3r lloc. Les peces foren peces d’èxit com són “Aigua Xelida” de Ricard Viladesau i “Tiana” de Francesc Mas i Ros.


A continuació ens vam fer la tradicional fotografia de tot el Grup. El proper concurs serà a Arenys de Munt el 3 de juny, vàlid pel Territorial de BCN Ciutat.

Vegeu també:
Classificacions 2017 a Mataró

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta