Sopar cloenda temporada 2016 (28-01-2017)

Sopar cloenda temporada 2016 (28-01-2017)

El dissabte 28 de gener de 2017 es va celebrar la cloenda de la temporada 2016 del Grup Sardanista Maig. L’acte tingué lloc al Restaurant Pomarada de Barcelona i va aplegar prop d’un centenar de persones, sumant els dansaires, pares i acompanyants.


Un cop vam tenir l’estómac ple va ser el moment de fer l’entrega i repartiment dels trofeus. Aquests trofeus es van recollint als diferents concursos de colles sardanistes en què hi participen les colles, i al sopar de cloenda del Grup és quan s’atorguen als balladors. A part d’això també es va regalar als socis una motxilla amb la rotllana del Grup Maig i el butlletí amb fotografies de l’any 2016. Als pares també se’ls hi va obsequiar la motxilla.

El sopar de germanor és el moment de reconèixer els èxits obtinguts a la temporada i es posa en valor la feina dels capdansers i els membres de la Junta. D’entre els èxits en destaquem que la Colla Xiroia ha sigut campiona de punts lliures i subcampiona de lluïment en la categoria infantil, el subcampionat de la Colla Xàldiga de punts lliures i mantenir la categoria al Grup A de lluïment obtenint el 4rt lloc; la participació en dos concursos com a colla lliure de la Colla Maig i de la Colla Dansaires de Maig destaquem la 6a posició en la modalitat de revesses.
Així mateix es va realitzar un petit homenatge a en Jesús Aguirrebeitia, ex ballador de la Colla Maig i des de fa 25 anys ve des del País Basc per assistir a aquest esdeveniment.

Per veure l’àlbum fotogràfic complet premeu aquí.

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta