Valls 13-11-2016

Des de fa 25 anys Valls, la capital de l’Alt Camp, acull la Final del Campionat de Catalunya aleví, infantil i juvenil i des de la primera edició hi participa la colla Xiroia. El concurs arribava a la 45è edició, organitzat per la Unió Anelles la Flama i se celebrà a la Plaça del Pati.
El Grup Sardanista Maig hi vam participar amb les colles Xiroia i Xàldiga.

La Colla Xiroia es va classificar a la final de la categoria infantil d’enguany, un èxit absolut tenint en compte les expectatives de l’inici de temporada.

La primera sardana ballada fou “Calella, vila bella” de Marc Timón on la nostra colla aconseguí un 1r merescudíssim. La segona sardana fou “Els trobadors de la Via Domitia” d’Olivier Marquès on la nostra colla es classificà en 3r lloc, tot i mantenir uns bons aires al final de la tirada trontollaren una mica.


A la classificació del concurs van quedar en 2n lloc i cal destacar que era l’última jornada d’aquestes categories júniors, en el cas dels infantils després de Perpinyà, Poblenou, Sitges i Banyoles la classificació del Campionat de Catalunya Infantil 2016 és: 1r Petits Tarragona Dansa, 2n Xiroia, 2n Il·lusions, 4t Trapelles, 5 Nins, 5 Escarlata i 7 Petits Dansaires del Penedès.
Les colles Xiroia i Il·lusions han quedat empatades a punts i les bases marquen que el desemptat es produirà quan hi hagi en lloc una plaça d’ascens o descens o estigui en joc la primera plaça. Per tant aquest no és el cas que marca la normativa. Celebrem aquest 2n lloc doncs!

D’aquesta manera els més petits de Grup Sardanista Maig han millorat els resultats de la temporada 2015 i sobretot s’emporten el regust dels primers llocs que poden aconseguir.
La Colla Xàldiga hi va participar com a colla lliure gran i quedà en 2n lloc entre set colles i va ballar les sardanes “A la Feli” de René Picamal i “Capvespre a la Ràpita” d’Alfred Abad.
A part les dues colles van encertar la sardana revessa!

Valorem molt positivament el concurs de Valls, tant per l’organització, pel funcionament i pel dinar ofert a les colles al local de la UAF. La música ambient també creiem que és una bona manera de fer més amens els concursos de colles sardanistes.

Per veure més imatges premeu aquí.

Vegeu també:
Classificacions 2016 a Valls
Parcials Campionat Infantil 2016 a Valls
Video 1a sardana a Valls 2016

Deixa un comentari

 

 

 

Pots fer servir aquests HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>