Girona 01-11-2016

El passat 1 de novembre Girona va celebrar el seu 76è Concurs de Colles Sardanistes a la coneguda Plaça Calbet i Rubalcaba.
Puntuals a les 11:00 del matí s’inicià el galop d’entrada amb les 40 colles participants, una de les xifres més altes de tot el Campionat. Cal destacar que era vàlid pel Campionat de Catalunya Veterans Final B, per tant per la Colla Dansaires de Maig, i també pels Grans Final B.
La nostra colla hi acudí amb força baixes destacades i per això va comptar amb algunes ajudes. La primera sardana ballada fou “Platges de Lloret” de Vicenç Bou on obtingué un ajustat 3r, a la segona sardana ballada, “Capmany” d’Agapit Torrent, aconseguí un altre 3r més unànim. Aixi doncs va obtenir la mateixa plaça que als anteriors concursos de Barcelona i Terrassa.


Girona era l’últim concurs vàlid per aquest Campionat i per tant, ja podem anunciar que la Colla Dansaires de Maig s’ha classificat en 3r lloc de la Final B de veterans darrere de Joventut Sardanista i Aires Gironins, i davant de Sempre Laietans.
Enhorabona per la feina feta.

Vegeu també:
Classificacions 2016 a Girona
Parcials Campionat Veterà – Final B 2016 a Girona

Deixa un comentari

 

 

 

Pots fer servir aquests HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>