La Final de Punts Lliures s’acosta…

El proper dia 26 de Novembre al Pavelló Francesc Calvo de Sant Andreu del Palomar s’hi celebrarà la Final de Punts Lliures. Hi participaran 23 colles sardanistes, la Cobla Bisbal Jove, el grup de música Safolk i els Diables de Sant Cugat.

Esperem que sigui un èxit!

Per arribar-hi podeu utilitzar les línies de metro L9, L10, estació 11 de setembre, o bé amb el autobusos 11, 26, 34, 35, 36, 126, B20, B22, N9, parada Pare Manyanet-Virgili‎.

Aquí podreu veure el plànol del pavelló.

3 comentaris a La Final de Punts Lliures s’acosta…

 • Roger

  Segur que si. Que serà un gran espectacle

 • SANT ANDREU DEL PALOMAR ??? Qué es el Barri de Sant Andreu de Barcelona ??? Si es així pot-ser els de BCN ho coneixen pero els de fora podria semblar un POBLE ??

  posem el cartell a la nostra WEB esperant ens confirmeu el detall de la localització aixó com l´adreça exacta i linies de METRO i BUS

  Salutacions des de Lleida

 • Grup Sardanista Maig

  Grup Balàfia, els confirmem que Sant Andreu de Palomar actualment és un barri de Barcelona (antigament un poble annexionat a la ciutat de Barcelona). El pavelló està al carrer C. Bonaventura Gispert, 37*47 (al Google Maps surt carrer Riera d’hora s/n cantonada Virgili, antiga adreça), i el metro més proper és la parada 11 de setembre de les línies 9 i 10. Moltes gràcies per la difusió. Ens veiem el 26 de novembre!

Deixa un comentari

 

 

 

Pots fer servir aquests HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>